Izvor:
30.04.2018 u 14:30
0

SVI ŽELE BRAK POPUT ZORICE I KEMIŠA: Pevačica dala savet za srećan odnos!

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš podržali su ćerku Zlatu u odluci da poveća grudi, a ono što sada priželjku je da se ona uda.

Zorica i Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, te u javnosti kruži krilatica "Želim da me neko voli kao što Kemiš voli Zoricu". Zorica je oduševljena ovim sloganom, pa poručuje:

– Taj slogan definitivno mora da izađe, da ga patentiram ili ću biti jako tužna – rekla je Zorica.

U današnje vreme svedoci smo čestih razvoda na estradnoj sceni, a Zorica i Kemiš su uspeli da izdrže u braku.

– Nije tako samo na estradi, već i u društvu. Svi hoće kod mame! Prva nesuglasica kad nastane, svi kupe prnje i razilaze se – poručuje Zorica uz to da u braku mora biti i kompromisa.

A da li je Zorica nekada bila emotivno povređena?

Naravno da jesam. Nisam ja pod staklenim zvonom. Što se našeg braka tiče, tu je hvala bogu sve kako treba, ali na poslu, prijatelji… tu je moje srce često bilo povređeno.

Zlata Aranđelović nedavno je ugradila silikone, a da li se konultovala sa mamom i tatom oko toga?

– Sa nama se pre nekoliko godina konsultovala, onda smo joj rekli da ćemo učestvovati u tome ako ostavi pušenje. Ostavila je cigarete tri godine uspešno. Onda je samu sebe častila i sada je savršena.

Reklo bi se da je kod Zorice i Kemiša sve savršeno, a oni poručuju da se nadaju da će uskoro u njihovu familiju doći zet, ali ne pritiskaju ćerku pitanjem kada će se udati.

Ne, ne pritiskamo je, ali stalno onako usput pitamo je l‘ ima nesto novo? Gde si bila? Ona kaze “mamaaa”. Mislim da svako ima svoju pravu polovinu, samo treba da dođe u pravo vreme, na pravo mesto.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter