Izvor:
01.05.2018 u 20:47
0

NJIHOV RAZVOD JE ŠOKIRAO JAVNOST: Ana Sević otkrila šta bi uradila kada bi se Darko ponovo oženio! ZANEMEĆETE!

Ana Sević, koja se pre nekoliko meseci razvela od supruga pevača Darka Lazića, s kojim ima ćerkicu Lorenu, otkrila je da je sa Lazićem ostala u odličnim odnosima, najviše zbog njihove naslednice.

"Želeli smo da naš razvod prođe bez medijske pompe, ali nažalost desilo se suprotno. O bivšem suprugu nikada ništa ružno neću reći, jer pre svega tim pričama ne želim da povredim naše dete, koje je jedino što je važno u mom životu", rekla je Sevićeva.

Sevićeva je za "Glosi" istakla da i dalje veruje u ljubav, ali da je prerano za pitanja o drugom braku.

"Verujem u ljubav uvek i zauvek. Ukoliko bi se Darko oženio, pevala bih mu na svadbi! Sreća u svakom trenutku treba da bude prioritet", rekla je Ana kroz smeh.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter