Izvor:
03.05.2018 u 15:38
0

DOM JE TAMO GDE TI JE MAJKA: Emina objavila fotografiju koja tera suze na oči! (foto)

Pevačica Emina Jahović, koja se nedavno razvela posle 10 godina braka od Mustafe Sandala, rado se vraća u Novi Pazar kako bi bila što bliže majci Seniji, koja joj je najveća podrška u životu.

Pevačica je na društvenim mrežama sinoć podelila fotografiju sa njom i oduševila pratioce koji su joj poručili da neverovatno liči na nju.

"Dom je tamo gde ti je majka", napisala je Emina.

Podsetimo, pevačicin otac Nusret, kardiolog, preminuo je kad je Emina imala 13 godina, te se o njoj brinula mama Senija, pedijatar po profesiji. Nije želela da joj ćerka bude pevačica u početku, a potom joj je zadala mnoštvo glavobolja odlukom da obrije glavu, da živi daleko od porodice, prvom udajom još kao tinejdžerka, ali je uvek bila njena velika podrška.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter