Izvor:
06.05.2018 u 17:05
0

PRIJOVIĆEVA NEUTEŠNA: Evo ko neće doći na Filipovu i Aleksandrinu svadbu!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svadbu će praviti 21. juna, ali pevačicu je sačekala tužna vest.

Pevačica već nekoliko meseci prolazi kroz porodičnu dramu, jer njen deda Bora Mihajlović neće moći da prisustvuje svadbenom veselju zbog zdravstvenih problema. Njemu je dijgnostikovana demencija zbog čega su pevačica i njena mama Borka morale da ga smeste u dom za stara lica u blizini Belog Manastira, gde stručno osoblje brine o njemu.

Njemu se u poslednje vreme stanje pogoršalo i on ne može da prepozna nikoga iz svoje okoline, čak ni Aleksandru koju obožava. Lekari su im rekli da ima demenciju i da je pitanje kada i na koji način će se oporaviti.

"Celoj porodici teško pada to što deda neće moći da prisustvuje svadbi jer nije u stanju da napušta dom, a i lekari to ne bi dozvolili. Aleksandra pored Bore ima babu i dedu sa očeve strane i za njih je vezana, ali joj je jako teško zbog Bore. Svi oni su od malih nogu bili uz nju i odrasla je sa njima, svi oni će biti na venčanju, osim Bore, što najviše poslednjih meseci muči Prijovićku koja ne prestaje da plače", ističe rođak, ako i da je Lepa Brena sve vreme uz pevačicu i trudi se da je uteši.

Aleksandri je ova tema bila izuzetno bolna, pa nije želela mnogo da komentariše.

"Svih ovih godina pokušavam da svoju privatnost sačuvam za sebe. Nikada do sada nisam pričala o tome, te vas molim da tako bude i ovog puta. Deka je pod nadzorom stručnog tima, verujem da će sve biti dobro i da će uskoro biti u toj meri dobro da mogu da ga izvedem iz doma, pa da zajedno uživamo u našem domu", bilo je sve što je Prijovićka rekla.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter