Izvor:
07.05.2018 u 01:05
0

IVAN BAUER VODITELJ KVIZA „SOBA SREĆE“: Otkriva šta možemo očekivati od njega u novom projektu Happy televizije!

Ivan Bauer domaćin porodičnog kviza "Soba sreće", koji kreće sa emitovanjem u sredu, 9. maja od 21 čas, ponovo se vraća voditeljskom poslu, a sa njim će kviz voditi Nikolina Pišek,

Kao ekspert u voditeljskom poslu pogotovo iz oblasti kvizova Bauer će sa ovim kvizom postati novo lice ove televizije.

Kviz “Soba sreće” je novi zabavni porodični kviz koji je kombinacija znanja i sreće i upravo se po tome razlikuje od ostalih kvizova. Takmičari ne učestvuju samostalno već sa sobom dovode članove porodica, koji su tu da ih bodre, ali i da im donesu sreću. Na taj način, učešće u kvizu postaje porodična borba puna preokreta, iznenađenja i emocija.U kvizu se takmičarima pruža i mogućnost da osvoje vredne robne I novčane nagrade.

Samo za portal Happy televizije poznati voditelj dao je odgovore na pitanja vezane za ovaj kviz i otkrio da li bi predložio učestvovanje svojoj porodici i prijateljima.

Bauer je rekao da je ovaj posao prihvatio samo iz razloga jer mu se sam koncept kviza dopao kao i to da neće biti strog prema takmičarima već se truditi da im maksimalno pomogne u odgovorima.

  1. Zašto ste prihvatili da vodite kviz “Soba sreće“ i po čemu se on razlikuje od drugih kvizova u kojima ste radili?

Prihvatio sam se posla na prvom mestu, naravno, jer mi se kviz dopao. I to nije nikakva floskula! Na ruku mojoj odluci je išlo i to što sam, u jednom momentu, ne tako davno pre odbijanja ponude, počeo da razmišljam o tome da bih rado opet nešto radio na televiziji. Kockice su se složile, i eto mene opet u ovoj novoj/staroj ulozi.

  1. Po Vama, zbog čega će se ljudi prijavljivati za učešće u kvizu „Soba sreće“? Da li su to primamljive nagrade, da li provera znanja ili pak dobra zabava za celu porodicu?

Čini mi se najpre zbog dobre zabave. “Soba sreće” barem po mom mišljenju, nije kviz znanja, na kakav je naša publika navikla, već kviz (porodične) zabave, a pomalo i sreća. Naravno da je i znanje od pomoći, ali nije presudno. Tako da će se naš tim potruditi da napravi lepu, jednostavnu zabavu za celu porodicu.

  1. Ukoliko bude, a verovatno hoće, situacija “povuci-potegni”, mogu li takmičari računati na Vašu pomoć?

Ako se vlasnik licence sa tim složi, svakako hoće. Nije nepoznato da mi je pomaganje takmičarima oduvek bilo “slabost”. Ne znam, doduše, koliko ću moći da im pomognem u “Sobi sreće” pošto su pitanja vrlo neobična i specifična, a ja odgovore saznajem kad i takmičari, ali daću sve od sebe, obećavam!

  1. Da li biste predložili svojim prijateljima i članovima porodice da uzmu učešće u ovom, potpuno novom, kvizu na našim prostorima i zašto?

Ne da bih predložio, nego sam već predložio! Kao što rekoh, mislim da kviz ima sve pretpostavke da bude dobra zabava za čitavu porodicu, ali što je, kada je o ovom pitanju reč, još vežnije, super zabava za atakmičare. Ima li bolje preporuke?

  1. Koji biste savet dali potencijalnim učesnicima?

Da, kada dolaze u kviz, ne postavljaju sebi kao imperative osvajanja određene sume novca, već dobru zabavu. Ako budu bili opušteni, veseli i zabavni, novac će sam doći!

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter