Izvor:
08.05.2018 u 17:09
0

UHVATILA IH ĆERKA TOKOM SEKSA: Žena Vila Smita iznela intimne detalje iz života sa glumcem! (foto)

Iako su supružnici pre dve godine imali bračnih poteškoća te se sve više šuškalo o razvodu, Smit je nedavno otkrio kako je njihov odnos spašen.

Supruga Vil Smita (49) , američka glumica Džejda Pinket Smit (46) u nedavnom je intervjuu otkrila kako se šokirala kada je saznala da je njena ćerka Vilov (17) zatekla u krevetu sa suprugom.

– Upitala sam Vilov kada se prvi put 'susrela' sa seksom, ona mi je odgovorila da je to bilo kada je zatekla mene i Vila u spavaćoj sobi – rekla je glumica i dodala kako se isprva šokirala i kako joj ta situacija nije bila nimalo smešna.

Iako je javno progovorila o 'nezgodnoj situaciji', Džejda je priznala kako suprugu Vilu još uvek nije o tome ništa rekla, ali je dodala kako jedva čeka da vidi njegovu reakciju.

– Sigurna sam da će me nazvati i pitati "Koji vrag se ovdje događa – rekla je kroz smeh.

Iako su supružnici pre dve godine imali bračnih poteškoća te se sve više šuškalo o raspadu njihova braka, Smit je nedavno otkrio kako je njihov odnos spašen.

– Mnogo smo puta bili kod bračnog savetnika – priznao je holivudski glumac i dodao da sve ono što ste prećutali u braku za vreme terapije izađe na videlo.

– Za mene je to bila mrkla noć pre svitanja. Istina nas je oslobodila i pomogla nam da se još bolje upoznamo – dodao je Smit.

Kurir
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter