Izvor:
08.05.2018 u 18:32
0

KIM ZAPALILA CRVENI TEPIH: Njeno bujno poprsje privlačilo najveću pažnju! (foto)

Na sinoćnoj glamuroznoj "Met gala" ceremoniji crvenim tepihom prošetale su brojne slavne ličnosti, a odevne kombinacije koje su odabrale za ovu priliku ne prestaju da budu tema komentara.

Dok su pojedine poznate dame odlučile da u prvi plan istaknu noge, druge su išle na kartu dekoltea, pa su istakle svoje bujno poprsje.

Dekolte stralete Kim Kardašijan, kojoj su se nazirale bradavice, izazvao je najviše pažnje na crvenom tepihu, budući da su joj grudi umalo ispale. Ona je odabrala usku zlatnu haljinu, kojom je istakla i struk, ali svi su ipak gledali u njene grudi.

Kurir
Foto: Instagram/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter