DANAS JE POSEBAN DAN ZA MARIJU ŠERIFOVIĆ: Pre 11 godina jedno ludo i tvrdoglavo biće ostvarilo je svoj najveći san (FOTO)

Osim što danas slavi slavu Svetog Vasilija Ostroškog, Marija Šerifović danas obeležava i 11 godina od pobede na Evroviziji. Pevačica se prisetila tog perioda i boravka u Helsinkiju kada je sa pesmom "Molitva" osvojila prvo mesto na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi.

"Na današnji dan, pre 11 godina, jedno ludo i tvrdoglavo biće koje je imalo samo 22 godine, ostvarilo je svoj najveći san. I još važnije, ujedinilo čitav Balkan. Dokaz da se snovi ostvaruju samo onima koji to dovoljno jako žele i daju sve od sebe da tako bude. I želim svima koji slave, kao i mojoj porodici, da čestitam slavu Sv. Vasilije Ostroški", napisala je Marija na Instagramu ispod fotografije stare 11 godina.

Brojni fanovi čestitali su Mariji ovaj "rođendan" i evocirali uspomene na to veče, a jedna od prvih koja je prokomentarisala njenu objavu jeste Jelena Karleuša.

"Nikada nisam toliko plakala od sreće. Ja sam već na početku glasanja osetila... bila sam i ostala jako ponosna na tebe", napisala je ona ispod Marijine objave.

 

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost