Izvor:
13.05.2018 u 21:40
0

DUŠO MOJA MIRNO SPAVAJ: Ceca ispratila dragu prijateljicu na večni počinak! (foto)

Rad Svetlane Cece Ražnatović mnogi vole i poštuju, ali je postojala jedna osoba kojoj je Ceca bila skoro kao rod rođeni.

Baku Vukosavu Nikolić iz Cetinja mogli smo da vidimo na skoro svakom Cecinom nastupu.

Na sve njene nastupe idem kada dođe u Crnu Goru. Svaki put mi srce zaigra od sreće kad je vidim. Kako je samo lepa, dobra i fina. Ma život bih dala za nju. Na sve njene nastupe ću ići dok god budem mogla. Ne želim nijedan njen koncert da propustim. Gledam i svaku emisiju na TV-u u kojoj gostuje – govorila je baka Vukica, koja je na žalost preminula u 82. godini života.

Baka je privlačila pažnju jer je u diskotekama i dvoranama iz prvog reda često đuskala uz Cecine pesme.

Naravno, Ceca je uvek bila radosna kada je viđala svoju verovatno najstariju obožavateljku, zato i ne čudi što je imala potrebu da se oprosti od nje.

Na Instagramu je objavila zajedničku sliku i napisala:

Dušo moja, mirno spavaj.

Vukosava Nikolić je preminula 9. maja nakon kraće bolesti.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter