Izvor:
15.05.2018 u 14:57
0

LUKA ZBOG NATAŠE PROMENIO ADRESU: Plaši se da će ga njen otac ubiti!

Luka Lazukić, dao je iskaz juče po krivičnoj prijavi koju je pre dve nedelje podneo protiv oca Nataše Bekvalac, Dragoljuba Bekvalca, zbog toga što je on, gostujući u emisiji "Da možda ne" izjavio da bi za svoju ćerku ubio.

Još uvek zakoniti suprug popularne pevačice kojeg je ona prijavila za brutalno prebijanje u policijsku stanicu na Čukarici je stigao oko jedanaest časova, pola sata pre zakazanog termina. Bio je u pratnji advokatice Milice Nicović. On prilikom dolaska na saslušanje nije želeo da daje izjave okupljenim medijima.
Kako nezvanično saznajemo, Luka je pred inspektorima izjavio da se ne oseća bezbedno nakon javnih pretnji koje mu je uputio tast i da se zbog toga plaši za svoj život.

– Luka je rekao kako je nedopustivo da mu otac njegove još uvek zakonite žene javno preti smrću. On je izjavio da Dragoljub nema strah od države, policije i pravosudnog sistema čim tako bez ustezanja iznosi pretnje. Istakao je da je uplašen za svoj život jer je, kako je naglasio, neosnovano optužen za porodično nasilje i da zbog toga ne može mirno da se kreće po gradu. Kao dokaz Luzukić je priložio dva intervjua koja je Dragoljub Bekvalac davao medijima nakon prašine koja se podigla kada je u medijima kao bomba odjeknula vest da je Natašu muž navodno brutalno pretukao. Takođe, on je ponovio i to što je rekao na saslušanju u tužilaštvu da nikada nije udario svoju ženu – priča naš izvor blizak policiji.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter