Izvor:
17.05.2018 u 23:20
0

TEO LUMPOVAO CELU NOĆ BEZ JELISAVETE: Popularni košarkaš oženjen, a ko momak živi!

Miloš Teodosić posle gostovanja u jednoj emisiji uputio se pravo na jedan prestonički splav, gde je sa društvom lumpovao do ranih jutarnjih sati.

Košarkaš je na nastup Tropiko benda došao posle ponoći, bez svoje supruge Jelisavete Orašanin, koja je zbog poslovnih obaveza bila sprečena da izađe sa njim u provod.

S obzirom na to da često u Americi oseti setu za svojom zemljom, košarkašu je bilo puno srce kada se našao među svojim ljudima, pa se iz tog razloga zabavio i uživao. S obzirom na to da je bio u jednom od glavnih separea, omladina koja prati njegov rad nije uspela da se fotografiše s njim. Međutim, zato je imala priliku da ga posmatra celu noć, pogotovo jer nije bio u društvu svoje supruge, što je posebno obradovalo ženski rod.

On je nazdravljao sa svima, a usput je i pevuše pesme popularnog benda, koji je ceo klub digao na noge.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter