Izvor:
22.05.2018 u 14:22
0

„OŽENIĆU SE OPET“: Darko Lazić progovorio o drugom braku!

Popularni pevač je nakon teškog perioda i rastanka od supruge, sa kojom ima trogodišnju ćerku, konačno ponovo srećan.

Imam devojku, srećan sam i ispunjen. Ana i ja već duže vreme nismo zajedno, neću ceo život da ostanem sam. Mislim da i ona isto ima dečka, ne znam – počeo je Darko a na pitanje kako reaguje kada vidi u novinama Sevićkinog novog dečka, pevač kroz šalu kaže:

Kažem: "Vidi što je lep ovaj novi zet!" Ne pitaju me prijatelji za Anu. Ponekad me rodbina pita šta je bilo, a ja nemam snage ni potrebe da objašnjavam – kaže Darko

Darko kaže da mu je razvod teško pao, kao i svakom čoveku koji ima emocije, ali nije odustao do braka.

Oženiću se opet. Neću da ostanem neženja do kraja života! Ako nađem onu pravu, sigurno ću opet da izgovorim sudbonosno "da" – rekao nam je pevač kroz osmeh i dodao da je sa bivšom suprugom u sjajnim odnosima.

Mi smo sada našli neke svoje puteve. Ana i ja smo u super odnosima i slažemo se bolje nego ikad. Nije išlo i ovako je bolje i zbog mene, nje i deteta. Sve se dogovaramo, super je – rekao je Darko.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter