Izvor:
05.06.2018 u 01:05
0

ZAVISNA OD LEKOVA: Rada priznala da pola godine nije mogla da se skine sa tableta za spavanje!

Rada je jedna od retkih javnih ličnosti koja je priznala da je bila zavisnik od lekova za smirenje. Kako je pričala, pila ih je da bi mogla da spava, a onda je shvatila da je postala zavisnik. Sada je i otkrila kako je uspela da ih se otarasi.

"Više ne pijem tablete, prestala sam. Više nisam ni na čemu, alkohol ne volim.

Protivnik sam alkohola, ne volim kad vidim da devojka drži čašu u ruci", kaže Rada, koja je nedavno pričala kroz kakav je pakao prošla kada je shvatila da svakodnevno pije lekove:

"Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa "ksanaks". Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi. Na primer, ukoliko izgubite člana porodice pa baš morate da ih koristite kako biste ublažili bol. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super".

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter