Izvor:
06.06.2018 u 23:00
0

ZVANIČNO OBJAVILI: Emina i Mustafa poslali zajedničku poruku: Ispoštujte nas i neka se na ovome završi!

Brak koji je sklopljen sa ljubavlju i poštovanjem danas je 6.6.2018, u opštini Beykoz u Istanbulu okončan. Emina i Mustafa Sandal od danas su i zvanično razvedeni.

Tom prilikom objavili su zajedničko saopštenje:

Poštovani, od danas zbog naše dece Yamana i Yavuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje u mnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se u buduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja … zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno – stoji u zajedničkom saopštenju.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter