Nastavlja se pravni rat Nataše i Luke: Lazukić tužio Bekvalčevu zbog pretećih pisama?

Luka Lazukić, treći muž Nataše Bekvalac, kako "Novosti" saznaju, podneo je protiv pevačice krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kojom je tereti za krivično delo ucene. Prema informacijama koje smo dobili, na ovaj korak odlučio se nakon što mu je, navodno, sa mejl adrese koju koristi Bekvalčeva stiglo nekoliko poruka u kojima mu ona, kako tvrdi Lazukić, preti, ucenjuje ga i vređa.

U Trećem tužilaštvu su nam potvrdili da im je stigla Lazukićeva prijava protiv Nataše Bekvalac i da je uredno zavedena. Nadležni će, kako saznajemo, najpre naložiti proveru o tome da li je pevačica ucenjivala i pretila još uvek zakonitom suprugu. To znači da će oboje biti saslušani u policiji i tek nakon što im budu uzete izjave i prosleđene Tužilaštvu, biće odlučeno da li ima elemenata za eventualni postupak protiv Bekvalčeve ili ne. Ako se dogodi da nadležno tužilaštvo odluči da pokrene postupak po Lazukićevoj prijavi, i on i Bekvalčeva moraće da daju izjavu i kod njih.

Osim Trećeg, slučajem Lazukić-Bekvalac bave se i ostala tužilaštva u Beogradu. Konkretno, sredinom maja Prvo osnovno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv biznismena kojim ga tereti za porodično nasilje nad suprugom. Suđenje još uvek nije zakazano, ali ako se dokaže Lazukićeva krivica, on može biti kažnjen od tri meseca do tri godine zatvora. Zasada mu je izrečena mera zabrane prilaska supruzi. Inače, on je u svojoj odbrani tokom istrage tvrdio da nije tukao suprugu, zbog čega je protiv nje podneo istom Tužilaštvu prijavu za lažno prijavljivanje. Po ovoj prijavi, međutim, Tužilaštvo će eventualno postupati tek kad se okonča prvi postupak.

I u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu takođe se vodi jedan postupak. Ovog puta na "udaru" biznismena našao se Natašin otac Dragoljub Bekvalac, koga je tužio zbog pretnji i nasilja u porodici. Zbog ovoga je čak Lazukić zatražio i policijsku zaštitu. Trenutno, nadležno tužilaštvo, zajedno sa policijom, ispituje sve detalje prijave protiv fudbalskog trenera, a koji se tiču TV snimka iz emisije u kojoj Bekvalac preti zetu, kako on tvrdi.

Luka Lazukić je povukao tužbu za razvod od Nataše Bekvalac i otkazao punomoćje advokatima kancelarije koja ju je u njegovo ime podnela Prvom sudu u Beogradu, jer su, između ostalog, uz nju dostavili i račune iz restorana, sa benzinskih pumpi i sličnih objekata, tražeći refundaciju. Lazukiću nije bila namera da traži refundaciju tih troškova, već samo onih koji se tiču njegovih ulaganja u izgradnju salaša. Kako saznajemo, on nije odustao od razvoda, već će novu tužbu, kako nam je rečeno, podneti "kad bude vreme".

 

novosti.rs
Foto: arhiva, tanjug/printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live