Izvor:
11.06.2018 u 23:01
0

SAMO SE SRCEM DOBRO VIDI: Evo kako ćerke pomažu Nataši da prebrodi težak period! (foto)

Nataša Bekvalac iza sebe je ostavila najgore dane u životu, kada ju je samo mesec i po dana od porođaja pretukao bivši suprug Luka Lazukić. Iako se potpuno povukla iz javnosti, Nataša je smogla snage da nastavi dalje i prvi nastup posle pola godine zakazala je upravo u Beogradu.

Međutim, ona se još uvek odmara i poslednje pripreme pred nastup privodi kraju na salašu koji je u potpunosti opremila i prilagodila potrebama porodice Bekvalac.

Najviše vremena provodi sa svojim ćerkama – Hanom i Katjom, ali i sestrama Kristinom i Draganom, koje je ni na trenutak ne ostavljaju samu. Upravo ljubav prema Hani i Katji pomogla je Nataši da iz svega izađe još jača.

"Život. Samo se srcem dobro vidi", napisala je lepa Nata uz zajedničku fotografiju.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter