Izvor:
13.08.2016 u 17:38
0

DŽONI, BUDI DOBAR: Supruga slavnog glumca objavila SNIMAK kao dokaz zlostavljanja! (VIDEO)

Već je svima poznato da Džoni Dep i Amber Herd prolaze kroz tešku i skandaloznu brakorazvodnu parnicu, a da ga je ona optužila za zlostavljanje. Ipak, ova ozbiljna optužba nije ostala samo na rečima, već je glumica nedavno objavila snimak, koji je napravljen u njihovoj kući početkom godine, kao dokaz svoje tvrdnje.

U videu se vidi Džoni Dep kako pijan tetura po kući, ruši i lomi sve pred sobom ,a na kraju i nasrće na svoju tadašnju suprugu.

Ovo je samo još jedan pokazatelj glumčeve preke naravi i fatalističkih odluka, zato što je poznato da je on odmah po razlazu sa Amber prepravio tetovažu koju joj je posvetio. Ona na kojoj je pisalo slim (mršavica), po nadimku koji joj je dao, sada je postala scum (šljam).

Pogledajte video u kojem je čuveni glumac u izdanju koje vam se baš i neće dopasti.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/baby G

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter