NAKON VELIKE PAUZE VRAĆA SE NA SCENU: Slavica Ćukteraš najvila vekiki "kambek"!

 

Folk pevačica Slavica Ćukteraš vratila se na estradnu scenu nakon tri godine pauze zbog udaje za golmana Vladu Avramova i rođenja ćerkice Viktorije.

Pevačica se puna elana i entuzijazma vratila svojoj velikoj ljubavi- muzici, a sada je prvi put progovorila o tome kako se snašla kao majka.

- Kada dođe dete, roditelj dobije jednu veliku obavezu. To nije ropstvo, ali jeste jedna velika obaveza, jer jedno malo biće zavisi od vas i samo od vas, važe ljubavi, pažnje i svega ostalog. To je neki majčinski instinkt, pa ti hteo, ne hteo, moraš da se snađeš u svim tim obavezama oko deteta. Meni moj suprug kaže da sam se ja odlično snašla. Prosto sam uživala radeći sve oko bebe, pogotovo taj neki prvi period kada se nisam odvajala od nje - rekla je Slavica, a zatim otkrila na koga ćerkica više liči.

- Viktorija je isti otac. Jako je visoka, ima plavo-zelene oči na njega. Ma, meni je ona tatina ćerka.

Slavica kaže da se od estrade lepo odmorila i da je sada spremna za nove poduhvate.

- U periodu kada sam se porodila i kada je ćerka bila mala, nije mi nedostajala scena. Bila sam okupirana bebom. Kada je ona porasla i kada već može bez mene, tada sam se već uželela scene. Inače, na estradnu scenu sam se vratila na zahtev publike - kaže Slavica i dodaje da joj prija život u Novom Sadu.

Kurir
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost