Izvor:
17.06.2018 u 14:59
0

PRIZNALA: Evo zbog čega je Katarina Živković ljubomorna na svoju koleginicu!

Katarina Živković važi za jednu od popularnijih srpskih pevačica, a sada je otkrila na koju koleginicu je ljubomorna.

S obzirom na to da na estradi vlada velika ljubomora, posebno među pevačicama, koje svakodnevno vode medijske ratove, Kaća je odlučila da kaže na koju koleginicu je sa razlogom ljubomorna.

"Ako bi me pitali na koju koleginicu bi trebalo da budem ljubomorna i da joj zavidim na karijeri, bila bi to Milica Todorović, jer je ona jedna od retkih pevačica sa naše estrade koja nije intrigantna što se tiče novinskih naslova i skandala", rekla je pevačica.

Ona je otkrila i kako je bilo živeti sa Milicom na početku njihovih karijera.

"Nas dve smo dugo živele zajedno i pamtim je iz tih dana kada smo bile mlađe. Iskreno, vrh je bilo živeti sa njom, a ja se pola stvari i ne sećam. Milica je totalni hit, mnogo nam je bilo zabavno, jer smo bile sušta suprotnost. Nisam imala profil na Fejsbuku, pa mi je Milica rekla: "Ti si seljanka, kako možeš da nemaš Fejsbuk?", rekla je Kaća i dodala:

"Otvorila mi je tu društvenu mrežu, napravila mi je imejl, pa me je učila kako se barata laptopom, a ja sam bila u fazonu da izlazim i ludujem i nije me bilo danima. Ona je bila sušta suprotnost, pa smo uspeli da napravimo balans, nisam bila toliko luda, ona nije bila vezana za kompjuter i taj život je bio savršen".

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter