BAJKA FILIPA I ALEKSANDRE: Svi detalji venčanja. Mlada kao princeza, lepa Brena iznenadila odevnom kombinacijom!(foto)

Pola Srbije danas sa ushićenjem prati venčanje pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Nasmejani mladenci stigli su ispred crkve Svetog Vasilija Ostroškog u najlepšoj kočiji gde su ih sačekali brojni gosti i familija!

O ovom trenutku svaka devojčica mašta, a Aleksandrin dan je poput najlepših bajki!

Aleksandra se u lepoj beloj venčanici sa šljokičastim detaljima i dugačkim velom sa svojim budućim suprugom Filipom Živojinovićem pojavila ispred crkve Sveti Vasilije Ostroški na Bežanijskoj kosi.

Od gostiju su odmah zatim došli i Filipov kum Miloš Teodosić sa svojom suprigom, glumicom Jelisavetom Orašanin.

Jelisaveta je ukrala svu pažnu na trenutak, kada se pojavila u izazovnoj dugačkoj haljini sa dubokim šlicem ali je ipak još veću pažnju izazvala Lepa Brena, koja se ovaj svečani događaj odlučila za haljinu interesantnog dezena u boji lavande. 

Lepa Brena se tu nije zaustavila, već je interesantnim šeširom upotpunila svoj glamurozni izgled. Miloš Teodosić je na  venčanje svog kuma stigao u elegantnom teget odelu i braon cipelama

Mladenci su sudbonosno "DA" izgovorili pred prijateljima i rodbinom, a slavlje će se nastaviti u BelExpo centru, gde će mladenci ugostiti 900 gostiju. 

Venčanje Filipa i Aleksandre jedna je od najraskošnijih i najskupljih, a samo za dekoraciju koju je odradila firma "Weddings and Events by Svadbena zvona" izdvojili su skoro 70 hiljada evra!

 

Kurir.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost