KARLEUŠA O BRAKU SA FUDBALEROM: Duška izluđuju gole slike i snimci, a ovo mu je NAJVEĆI STRES!

Pop zvezda otvoreno je progovorila o stvarima koje izluđuju njenog supruga.

Jelena Karleuša ne krije da dok gleda fudbal i supruga Duška Tošića na terenu zna dobro da opsuje. A nije sakrila ni to da muža i te kako zna da iznervira pred neku važnu utakmicu.

"Duška nerviram svakodnevno, pogotovo pred utakmicu. Imam talenat da ga dobro iznerviram. Nakon golih fotografija, možda uradim neki video, a možda odradim ozbiljan šoping pred samu utakmicu. Tako će doživeti najveći stres", kaže Jelena i dodaje:

"Imam veoma dobar predosećaj kada je reč o utakmici sa Švajcarskom, a još bolji predosećaj kad je reč o Brazilu. Naravno da psujem dok gledam, kao kočijaš."

Pre nekoliko dana osvanuo je veoma komentarisan snimak sa Jeleninog nastupa, kada je pevačica izvela na binu mladića koji je rođen 2000. godine. Karleuša kaže da je srećna što je voli publika različitih generacija.

"Stigla je nova generacija, ko je od mojih kolega uhvatio talas, uhvatio je. Mnogi nisu i jednostavno odlaze u večna lovišta, a čini mi se da me, po interesovanju mladih, ta smena generacija nije oštetila u ovom poslu kao mnoge moje kolege. To je vrlo opasno za nas u ovom poslu, kada ne uhvatiš priključak sa novom generacijom. Ljudi koji su dvehiljadito godište su punoletni ljudi, odrasli, veći od mene za glavu", kaže Jelena.

 

Kurir.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18.10  Serija: Suze moje sestre
19:00 Čađava mehana
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Novajlije
21:00  Ćirilica 
23:00  Novajlije reality