Izvor:
26.06.2018 u 07:28
0

PUKLA LJUBAV: Rada i Haris raskinuli, a razlog je ŠOKANTAN!

Rada Manojlović nedavno je raskinula sa Hrisom Berkovićem, a pevačica sumnja da su njenoj vezi presudile vradžbiine. Naime pevačica je doživela nervni slom kada je dečka uhvatila u prevari.

Ona dugo nije želela da veruje da joj je Haris neveran, ali kada joj je devojka sa kojom je Berković završio u krevetu poslala slika, Manojlovićeva se uverila da on ipak švrlja.

Rada sumnja da joj je neko ugatao i da zato nema sreće u ljubavi. Čak joj se i ova veza raspala uprkos tome što se ona borila svim silama da ostanu zajedno i da Harisa prihvate njeni prijatelji i porodica, što u početku nikako nije bilo lako – otkriva izvor blizak pevačici i nastavlja:

Bila je očajna kada je videla njene slike iz kreveta sa drugom devojkom. Pitala se zašto ona ne može da nađe dečka sa kojim će imati stabilnu vezu. Sve njene drugarice su se udale, a i na estradi je jedna od retkih koja je još uvek bez muža. Čak je i otac često opominje da je vreme da svije gnezdo. Svesna je koliko je ljubomore među njenim kolegama i ranije je sumnjala da joj neko radi crnu magiju, a sada je uverena u to. Tako se nedavno poverila najboljoj drugarici da misli da su joj vradžbine uništile vezu sa Harisom – zaključuje sagovornik.

Manojlovićeva je nedavno otkrila kako su joj komšija u njenom rodnom mestu vračale i da je svašta nalazila po dvorištu.

Moj kraj, istočna Srbija, ogrezli su u vradžbinama. Dosta puta smo nalazili sveće napolju, crvenim koncem uvijene, okačene da vise i naopako, da gore i da privlače na onaj svet. Ali to na nas ne može da utiče nego se vraća njima – rekla je Rada.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter