Izvor:
26.06.2018 u 08:54
0

Izuzetna gostovanja i ove nedelje na splavu Port: Lexington i Tropico band razgaliće vaša srca!

Od početka nove letnje sezone, splav Port omiljeno je mesto za dobar provod svih ljubitelja dobre zabave, mnogobrojnim turistima iz regiona baš je Port na prvom mestu klubova kao garant dobre zabave.

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta pred vise od 10 000 ljudi, članovi “Lexington benda” rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u Beogradu i to u sredu 27.juna. Port by Community je mesto gde će svi oni koji vole Lexington bend moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima i prisete se kako je sve to izgledalo pre par dana pred prepunin Tašmajdanom.

Već u petak na istom mestu će svirati Tropico bend.

Ovo je mesto gde će svi oni koji vole Tropico bend moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima a dobro je poznato da ovi momci ne nastupaju u Beogradu osim na velikim koncertim,tako da je ovo jedinstvena prilika da ovo veče vaš izbor upravo bude splav Port.

happztv.rs
Foto: port

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter