Izvor:
26.06.2018 u 11:55
0

Fanovi u regionu oduševljeni: SEVERINA OBJAVILA SPOT ZA NOVI SINGL „TUTORIAL“! (VIDEO)

U susret predstojećem albumu “Halo”, Severina je predstavila još jedan novi singl koji će se na njemu naći. Reč je o pesmi “Tutorial”, za koju muziku i tekst potpisuje Jala Brat, nastavljajući tako uspešnu saradnju koja je započela prošlogodišnjim velikim hitom “Otrove”.

U pesmi “Tutorial” došlo je i do jedne nove saradnje – Severini se pridružio šestogodišnji Ljuba Stanković.

– Kada mi je Jala Brat poslao pesmu, u jednom njenom delu je “pičovao” svoj glas i zazvučao mi kao dete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od deteta i buduća velika zvezda. Predivno i neubičajeno talentovano dete, prepuno emocija i veselja, što sam primetila već na prvu loptu. Zahvaljujem se njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem numeru “Tutorial” – rekla je najveća regionalna muzička zvezda i dodala:

– Zahvaljujem se i reditelju spota, Petru Pašiću i njegovim saradnicima što su mi ispunili želju, jer sam oduvek htela oprobati se u mačevanju – rekla je na kraju Severina.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter