Izvor:
27.06.2018 u 08:21
0

Samo što su se venčali žele da postanu roditelji: Prija i Filip usvajaju bebu?

Pevačica Nataša Bekvalac i Aleksandra Živojinović obradovale su decu bez roditeljskog staranja kada su ih posetile u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici i lično im uručile donacije.

Donele su pregršt poklona, među kojima su bili i laptopovi, štampači ali i novčana pomoć, kao i karte za koncert u Inđiji, gde će zajedno nastupiti u Subotu.

– Mogla bih da usvojim dete, to je za mene najplemenitiji čin. Uvek sam tu da pomognem svakome kome je to potrebno, ali ne volim o tome javno da pričam. Baš sam rekla Filipu kako su ova najmanja dečica preslatka i kako su me zagrlila. Ne mogu da opišem kako se osećam, puno mi je srce i drago mi je da smo Nataša i ja ovde – rekla je Aleksandra, a Nataša se osvrnula na njen idiličan odnos sa ćerkama.

kurir.rs
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter