Izvor:
27.06.2018 u 16:05
0

PRE FILIPA PRIJA JE BILA U VEZI SA PERUĆICOM: Pevač sada otkriva zašto joj nije čestitao venčanje!

O glamuroznom venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića priča Srbija, a bivši dečko poznate pevačice Ljubomir Perućica otkrio je zbog čega joj nije čestitao.

Oni su bili u dvogodišnjoj vezi, ali nisu ostali u kontaktu.

"Ne. Mi se inače ne čujemo privatno, naravno kao i sa svakom koleginicom se kulturno pozdravimo i javimo, ali nisam joj čestitao", otkrio je Perućica, koji trenutno uživa u vezi sa voditeljkom Katarinom Kolozeus.

"Recimo da sam 99 posto siguran da je ona prava, da ne kažem 100 posto nikad se ne zna, svi pitaju kad će svadba, kad će deca, ali mi to ne planiramo već pusštamo da ide svojim tokom".

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter