Izvor:
27.06.2018 u 16:10
0

NEKAD I SAD: Lepa Brena, Boba i venčani kum Jon Cirijak izazvali buru emocija fotkom sa svadbe! (FOTO)

Najpoznatija pevačica sa Balkana objavila je dirljiv momenat sa mužem i kumom sa svoje svadbe iz 1991. godine.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se pre nekoliko dana, a Lepa Brena se sada prisetila svog venčanja.

Pevačica se na svadbi posle mnogo godina našla pored supruga Bobe Živojinovića i venčanog kuma Jona Cirijaka, pa se prisetila kako je sve izgledalo pre 27 godina.

"Nekad i sad", napisala je Lepa Brena na svom Instagramu i raznežila pratioce koji su joj ostavili veliki broj komentara.

Inače, Cirijak je bio menadžer Borisu Bekeru dok je bio najbolji teniser na svetu, a jedan je od najbogatijih ljudi na svetu. On je stanovnik Monaka, živi sa suprugom i troje dece koje je dobio u braku, ali naglašava da brojka od 32 vanbračne dece nije konačna i da radi na povećanju tog broja.

Kurir.rs
Foto. Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter