Izvor:
28.06.2018 u 07:12
0

OVO NIJEDNA MLADA NE BI VOLELA DA DOŽIVI: Prijovićka otkrila kroz kakve MUKE je prošla zbog samo jednog detalja na svadbi!

Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav prošlog četvrtka, a na veselju bilo je 900 zvanica.

Novopečena gospođa Živojinović otkrila je kakve probleme je imala zbog detalja sa venčanja, a više o tome pronaći ćete u nastavku.

Pevačica je ovom prilikom blistala u čak dve venčanice, dok se o njenom dubokom dekolteu u crkvi i te kako pričalo.

Ipak, koliko god se trudili da sve prođe besprekorno, Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana pre same seremonije.

Sve je teklo po planu sve dok pet ili šest dana pred svadbu nije trebalo da stigne veo. Umesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd pre četvrtka, odnosno do dana naše svadbe – otkrila je gospođa Živojinović, a zatim ispričala rasplet ovog scenarija koji nijedna mlada ne bi želela da doživi.

Dizajnerka i njen suprug su uporno zvali dostavljače, tako da je veo stigao u ponedeljak – kazala je nekadašnja učesnica jednog muzičkog takmičenja

Tada se dogodio još jedan peh jer nije bio odgovarajućeg oblika pa su šnajderke morale da ga prekroje – zaključila je pevačica.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter