Izvor:
01.07.2018 u 10:16
0

JELENA TOMAŠEVIĆ IZNELA DETALJE IZ BRAČNOG ŽIVOTA: Ovako izgleda jutro sa Ivanom Bosiljčićem!

Jelena Tomašević otkrila je detalje iz bračnog života sa Ivanom Bosiljčićem.

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a sada je pevačica priznala kako oslovljava supruga kada se probudi.

– Dobro jutro, ljubavi. Kafica, doručak, kao i u svakoj kući. Ima i onih koji ne moraju rano da ustaju, ali ja imam jednog predškolca, a ona me svako jutro budi u 7 – rekla je Jelena i dodala:

– Nekada Ivana ne vidim ujutru kada snima, a nekad i stignemo da popričamo. Jednom je došao sa snimanja na pauzu u belom mantilu i iznenadio nas, Nina se sve vreme smejala.

Pevačica je priznala da i ona udeljuje komplimente svom suprugu.

– Naravno, mislim da je u svakom braku normalno da partneri iskazuju ljubav jedno drugom, novu pesmu posvećujem Ivanu – izjavila je pevačica u jednoj emisiji.

Izvor:Kurir.rs
Foto: Instagram/jelenatomasevic_official,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter