Izvor:
02.07.2018 u 12:23
0

DARA NE PIJE I NE PUŠI ALI…: Pevačica ima jedan porok, evo koji!

Dara Bubamara je ispunjena i na profesionalnom i porodičnom planu, ali i na ljubavnom, gde joj cvetaju ruže.

"Mislim da nikada u životu nisam bila zaljubljena! Lepo mi je jer čuvamo našu ljubav, ne slikamo se, prvi put se baš super osećam", kaže Dara, koja se potom osvrnula i na ružne trenutke kojih je bilo u prvoj polovini godine.

"Mnogo sam se dala i za koncert, imala sam i problema, zato sam bila i u bolnici. Sve mi se nekako skupilo, ali na kraju sam dobila tu krunu", rekla je Dara, koja je potom otkrila da porok, ipak, ima, iako ne puši i ne pije.

"Ja sam toliko luda prirodno da ne treba ništa ni da me spušta, ni da me diže. Moj jedini porok, ako bih mogla da kažem, jeste tableta za spavanje, zato što sam non stop pod adrenalinom i ne spavam", priznala je pevačica.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter