Izvor:
17.08.2016 u 20:46
0

NEĆETE VEROVATI SA KIM JE ZAMENILA ZGODNOG VERENIKA: Lejdi Gaga u vezi sa ovim STARIJIM GOSPODINOM?

Nedavno nas je sve iznenadila vest da su Lejdi Gaga i Tejlor Kini raskinuli veridbu.

Iako su ih mediji već nekoliko puta razdvajali, izgleda da je ovoga puta stvarno kraj, o čemu je posvedočilo i to što je slavna pevačica uslikana bez vereničkog prstena. Pevačica je raskid pokušala da demantuje postom na instagramu, gde je ispod njihove fotografije napisala da oni kao i svi parovi, imaju uspone i padove, ali to nije ubedilo javnost.

Ono što je sada sve šokiralo jeste vest da je pevačica sinoć uhvaćena na večeri sa holivudskim veteranom Rejom Liotom, sa kojim je navodno u vezi kako piše magazin "Page six".

Ako je to istina, onda je Gagin novi izabranik 31 godinu stariji od nje, a takođe je, kao i pevačica, Njujorčanin sa italijanskim poreklom.

Bez obzira na to što je i Liota poznati holivudski šmeker, verovatno će mnogi fanovi biti iznenađeni činjenicom da je zgodnog Tejlora, zamenila sa njim.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Lady Gaga Facts, Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter