Izvor:
28.08.2016 u 14:00
0

LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Ostavio ženu i oženio TAŠTU!

Opšte je poznato da većina muškaraca ne voli svoje tašte jer su previše zaštitnički nastrojene prema ćerkama, pa je zato slučaj muškarca koji se zaljubio u majku svoje supruge posebno zanimljiv.

Suraj Mahto (22) se našao u žiži javnosti u junu kada je napustio svoju suprugu Lalitu i oženio se njenom majkom, četrdesetdvogodišnjom Ashom Devi.

Njihova nauobičajena afera počela je kada je Asha posetila ćerku u selu Puraini u saveznoj državi Bihar u Indiji prošle godine.

Kada se Suraj razboleo, ona je brinula o njemu i za to vreme oni su se zaljubili jedno u drugo. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, ali su nastavil da održavaju kontakt i kada se Asha vratila kući.

Kada je Lalita otkrila da su imali aferu, zapretila je majci i zahtevala da se drži podalje od njenog muža, ali je ona nije slušala.

Ni Lalitin otac nije uspeo da ubedi svoju suprugu da prekine tu vezu koja je urušavala porodične odnose i izvrgavala ruglu sve koji su u nekakvoj vezi sa njima. Čak su i stanovnici Surajevog sela bili protiv njihove nezdrave veze i svakom prilikom pokušavali su da ih spreče da budu zajedno.

Suraj i Asha su na kraju pobegli i venčali se, ali su posle svega dva meseca shvatili da su napravili veliku grešku i sada oboje žele da se vrate svojim starim supružnicima.

Shvatio sam svoju glupost. Napravio sam grešku, ali je više nikada neću ponoviti u budućnosti. Sada je više ne posmatram kao ženu, već se ponašam prema njoj kao prema majci. Sad na kolenima molim Lalitu da me primi nazad, ako ni zbog čeg drugog, onda zbog dobra našeg sina – rekao je Suraj za “Daily Mail”.

Više ga ne tretiram kao muža, već kao zeta. Već smo podneli zahtev za razvod i ja želim da se vratim mom mužu što je pre moguće – rekla je ona.

Izvor:Avaz.ba
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter