Izvor:
23.02.2017 u 20:09
0

Spremite se za šok: VAJBER SE DRASTIČNO MENJA ZA NEKOLIKO DANA!

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, najavila je danas da će, početkom marta, predstaviti nove funkcionalnosti iz oblasti elektronske trgovine koje će njegovim korisnicima omogućiti kupovinu traženih proizvoda i brendova – neposredno tokom ćaskanja sa prijateljima.

Putem ove nove funkcije, Viber nastoji da priredi osećaj zajedničkog doživljaja onima koji će kupovati putem mobilnih uređaja. Kroz pretragu i razmenu informacija o željenom artiklu – do direktne komunikacije sa omiljenim brendovima korisnika i konačne kupovine, Viber će ponuditi način da se sve to učini sa jednog te istog mesta. Od sada, korisnici će moći da otpočnu njihovo putešestvije kroz šoping na Viberu pritiskom na početno dugme na ekranu za razmenu poruka.

Nova funkcija za instant šoping će biti će biti aktivna u svojoj beta verziji samo u SAD od 6. marta – i omogućiće korisnicima da kupuju iz širokog asortimana robnih marki i proizvoda. Njeno postepeno uvođenje u upotrebu širom sveta očekuje se tokom tekuće godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter