Izvor:
01.03.2017 u 23:13
0

Novine: FEJSBUK UVODI OPCIJU ZA SPREČAVANJE SAMOUBISTAVA!

Fejsbuk pojačava svoje alatke za prevenciju samoubistva, uključujući i novu opciju kako bi korisnici mogli da prijave osobe koje prete da će povrediti sebe tokom uključenja uživo na sajt, koristeći "Fejsbuk lajv".

Iz Fejsbuka su danas saopštili da je to jedinstvena pozicija kroz koju korisnici mogu pomoći nekome kome je to potrebno.

Korisnici će moći da prijave prenos uživo drugog korisnika, kako bi Fejsbuk mogao brzo da reaguje, a tako će Fejsbuk moći da obavesti odgovarajuće organe vlasti ukoliko je osoba u neposrednoj opasnosti.

Osobama koje budu prijavljene zbog toga što se nalaze u neposrednoj opasnosti ili žele sebi da naude pojaviće se niz opcija i telefonskih brojeva kako bi mogli nekoga da pozovu za pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter