Izvor:
24.03.2017 u 02:25
0

DEVOJČICA NAPRAVILA HAOS U VATIKANU: Mala Estela (3) uradila je papi ono što niko ne sme! (VIDEO)

Malena plavokosa Estela (3) je želela da upozna papu i njena želja se ispunila. Osim toga, ona je uradila nešto što niko ne bi smeo da uradi vrhovnom poglavaru Katoličke crkve i napravila opštu pometnju u Vatikanu.

Estelina porodica je devojčicu odvela na audijenciju pape Franje, a ona mu je prilikom upoznavanja ukrala kapu.

Papini pomoćnici su devojčicu podigli kako bi se pozdravila sa vrhovnim poglavarom Katoličke crkve, a u momentu kad je hteo da poljubi Estelu, ona mu je brzo zgrabila kapu sa glave.

Mountajn Butorak, inače Estelin kum, je naveo da je devojčica bila veoma nervozna, međutim kad mu je "maznula" kapu svi su se nasmejali. Kapu je pomoćnik, koji je držao devojčicu, odmah vratio papi, koji se od srca nasmejao devojčici.

-Tek je jedan dan u Rimu, ko zna šta će sutra da uradi – našalio se devojčicin kum.

Estela je inače sa roditeljima došla u Rim iz Atlante iz SAD, kako bi posetili kuma, koji je i okačio duhoviti snimak na društvene mreže, piše Daily Mail.

Ovo nije prvi put da je papa uspeo da ostane bez svoje kape. Pre četiri godine je takođe jedna devojčica uspela papi da mazne kapicu, dok je držao u naručju tokom posete jednoj medicinskoj ustanovi.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twitter / mountain butorac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter