Izvor:
28.03.2017 u 13:42
0

OVO SU NAJGORE SERIJSKE UBICE RUSIJE: Čovek vukodlak i nekrofil čija će vas ubistva slediti!

Istražni komitet u Irkutskoj oblasti u Rusiji podigao je konačne optužnice protiv Mihaila Popkova, poznatog kao "vukodlak", zbog ubistva 60 ljudi.

On je već osuđen za 22 ubistva. Reč je o bivšem policajcu čije su sve žrtve žene između 16 i 40 godina.

Ako bude proglašen krivim za nova ubistva, Popkov će biti među najgorim ubicama u istoriji Rusije i Sovjetskog Saveza.

Ovo su najgore serijske ubice u istoriji Rusije:

Prvi na listi je Andrej Čikatilo, koji je počinio 53 ubistva od 1978. do 1990. godine. Među njegovim žrtvama bili su i žene i deca. Osim za ubistva, osuđivan je za pedofiliju, nekrofiliju i kanibalizam. On je 1992. godine osuđen na smrtnu kaznu. Tražio je od predsednika Borisa Jeljcina da ga pomiluje, ali bezuspešno.

Anatolij Onoprijenko je počinio 52 ubistva. Devet ubistava počinio je na teritoriji današnje Ukrajine nakon čega je pobegao u Nemačku. Kada se vratio, nastavio je sa ubistvima, uglavnom tokom pljačkanja. Osuđen je na smrtnu kaznu 1999. godine, ali je Ukrajina već pregovarala sa Savetom Evrope o moratorijumu na smrtnu kaznu. Zbog toga ona nikad nije izvršena, a Onoprijenko je umro 2013. godine.

Sledeći na listi je Aleksandar Pičuškin, koji je počinio 49 ubistava. Žrtve je uglavnom pronalazio u Bicevskom parku u Moskvi, zbog čeka je prozvan manijakom iz Bicevskog parka. Među njegovim žrtvama bile su samo tri žene. Uhapšen je 2006. godine, a sledeće godine je osuđen na doživotnu robiju. On je pod posebnim merama nadzora u zatvoru.

Sergej Tkač je bivši policajac koji je počinio 37 ubistava u Ukrajini. Optužen je i za mnoga silovanja, a među njegovim žrtvama bile su i devojčice. Uhapšen je 2005. godine nakon ubistva devetogodišnje devojčice, a 2008. godine je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Genadij Mikaševič je kriv za 36 ubistava u Belorusiji, a sve njegove žrtve su bile žene. On bi ih namamio u svoj auto i odveo na izolovano mesto gde bi ih silovao, pa potom ubio. Uhapšen je 1987. godine i osuđen na smrt.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/ La tera nera; andres morantes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter