Izvor:
28.03.2017 u 20:38
0

NEVEROVATNO! Žena mu je zatrudnela iako je išao na vazektomiju, a kad je saznao o čemu se radi, usledio je ŠOK! (VIDEO)

Tim Brumel iz SAD-a saznao je da mu je supruga Rejčel trudna i to pre nje same. Uzeo je uzorak njene mokraće iz toaleta i šokirao se – test na trudnoću je bio pozitivan iako je on bio na vazektomiji.

Naime, on i njegova supruga već imaju troje male dece pa su zajedno odlučili da on podveže semenovode kako u budućnosti više ne bi morali da paze na plodne dane ili da koriste kontracepciju. Ali, osam meseci nakon zahvata ona je ostala trudna. Iako Rejčel toga ni sama nije bila svesna, Tim je posumnjao na trudnoću jer se njeno ponašanje drastično promenilo.

Često je bila umorna, povremeno je osećala mučninu, počela je da jede više nego inače… Prošao je to sa njom već tri puta pa je odlučio da u tajnosti sazna o čemu se radi – kupio je test. Nakon što je bio siguran da čekaju dete, zapitao se kako je to moguće.

Setio se da nikad nije otišao po nalaze nakon vazektomije. Posetio je doktora koji je obavio zahvat, a ovaj mu je "mrtav hladan" rekao da zahvat nije uspeo, te da su jednostavno zaboravili da obaveste o tome. Vratio se kući šokiran, ali i srećan u isto vreme – postaće otac po četvrti put. Odlučio je da ćuti o tome i supruzi priredi iznenađenje kada dođe kući. Sve je snimao kamerom.

Na stolu ju je dočekao test i poruka:

Za mamu moje bebe: Ako si se ikada zabrinula da će život biti dosadan, stavi taj strah na stranu jer si sada majka četvrtog deteta.

Rejčel je bila u totalnom šoku. Rasplakala se od sreće i zagrlila ga. Bilo je to prošle godine a odlučili su da ćuti o tome sve dok ne vide da će sa trudnoćom sve biti u redu. Pre mesec dana rodio im se sin Merit Endrju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: YouTube Printscreen/Tim Brummel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter