Izvor:
29.03.2017 u 09:14
0

ILUZIJA KOJA JE IZLUDELA INTERNET: Pokušajte da se ne iznervirate kada pogledate ovu fotografiju! (foto)

Japanski profesor Kitaoka je postavio zanimljivu optičku iluziju na svom Twitter profilu. U kratkom vremenu je postala viralni hit, a svi pokušavaju odgonetnuti o čemu se radi.

Mnogi su podelili svoje trikove uz pomoć kojih u ovoj slici možete videti nasmešenog čoveka, a radi se upravo o Kitaoki.

Neki su se požalili da ih bole oči od neprestanog gledanja u sliku pokušavajući da odgonetnu što se krije iza crno belih kvadratića.

Akiyoshi Kitaoka, profesor sa Sveučilišta u Japanu je otkrio da je lakše videti njegov portret ako se udaljimo od slike ili ako je gledamo preko mobilnog telefona.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter