Izvor:
29.03.2017 u 20:08
0

HOROR U INDONEZIJI: U utrobi pitona pronašli čoveka! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Čovek iz Indonezije koji je nestao u nedelju i za kojim je pokrenuta potraga pronađen je mrtav u stomaku pitona.

Tamošnja policija saopštila je da je čovek po imenu Akbar nestao u nedelju, a BBC Indonezija prenosi da je pronađen u stomaku zmije duge sedam metara.

Lokalno stanovništvo je tokom potrage za Akbarom pronašlo nepomičnu zmiju u blizini plantaže palmi koja je bila u vlasništvu porodice nastradalog.

– Meštani su videli pitona u jarku i posumnjali da je možda pojeo Akbara. Kad su razrezali zmiju, pronašli su njegovo beživotno telo – rekao je Mašura, predstavnik indonežanske policije.

Iako zmije inače izbegavaju naseljena mesta, ponekad se nastane na plantažama palmi, koje im služe kao mesto za lov, jer privlače veprove.

b92.net
Foto: pexels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter