Izvor:
21.04.2017 u 18:54
0

Naizgled rajsko ostrvo krije mračnu tajnu: O ORGIJAMA BOGATIH NIKO NE SME DA PROGOVORI! (FOTO)

Nenaseljeno italijansko ostrvo Zanone okružuje tirkizno more, plavo nebo, predivna priroda i mračna prošlost. Ono što većinu turista danas privlači na to ostrvo je priča o seksu, orgijama, nastranosti i ubistvu o kojoj danas svedoči samo napuštena vila na vrhu ostrva. Njen nekadašnji vlasnik, markiz Kamilo Kasati Stampi, na ostrvu je priređivao raskalašene zabave, a najviše je uživao da posmatra svoju suprugu kako vodi ljubav sa nepoznatim muškarcima.

Bivša glumica i starleta, Ana Falarino, sa suprugom je delila ljubav prema egzebicionizmu često plivajući gola oko ostrva ili pozirajući suprugu u provokativnim pozama. Tako je i nalazila muškarce za zabavu. Pokupila bi ih na plaži i odvela u vilu. Markiz je toliko uživao u tome da je vodio dnevnik.

– Ana me je danas izludela od zadovoljstva. Vodila je ljubav sa nekim vojničićem tako efikasno da sam nakon dugo vremena i sam uživao kao i ona – samo je jedan od zapisa u dnevniku.

Vikendima bi evropska aristokratija, VIP gosti i milioneri dolazili na ostrvo svojim luksuznim jahtama, odavali se alkoholu, drogama, zabavama pod maskama i seksu. Postojala su nagađanja i o “tajnoj” sobi sa ogledalima.

Svi smo znali šta se tamo događa. Niko se o tome nije usudio da priča naglasispričao je CNN-u turistički vodič i “stari morski vuk” Ricardo Peci koji živi na obližnjem ostrvu Ponza.

Ali, stvari su izmaknule kontroli. Ana se zaljubila u jednog od svojih mlađanih ljubavnika.

25-godišnji Masimo Minorenti i sam je bio žigolo i poznat među starijim dobrostojećim gospođama onog vremena. Markiz, koji je do tada podsticao suprugu na vanbračne izlete, nije mogao da podnese da se Ana nekome daje iz ljubavi, prenosi Express.hr.

Vrativši se sa puta u njihovu vilu u Rimu, 30. avgusta 1970. godine, zatekao je Anu u krevetu sa Masimom. U suprugu je ispalio tri metka, a Masima je smaknuo jednim hicem u čelo. Potom je pucao sebi u glavu.

Nakon ubistva, osim dnevnika koji je markiz vodio, policija je pronašla 1.500 pornografskih fotografija Ane koje je snimao njen suprug, a brojne boce najskupljih alkoholnih pića koje su nađene zakopane na ostrvu potvrdile su ono o čemu se godinama nagađalo.

telegraf.rs
Foto: wikipedia, pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter