Izvor:
25.04.2017 u 19:20
0

Ćerka iz pakla: NAŠMINKALA OCA DOK JE SPAVAO, NIJE ŠTEDELA NA KOZMETICI! (FOTO) (VIDEO)

Edi Telon iz grada Baki u Arizoni po svemu je tipični sredovečni otac: ima par kilograma viška, prosed je i voli da drema na kauču nakon dobrog obroka.

Drema čvrsto, ne bi ga ni eksplozija probudila, a definitivno ga nije probudilo ni detaljno šminkanje koje mu je priredila njegova ćerka Bri. Uredu, ona želi postati šminker, ali snimak na kojem šminka svog krajnje uspavanog oca, koju je objavila na Tvitteru, dokazuje da ima talenat i za komediju.

Tata je dobio potpuni "Mejkover", bez štednje na kozmetici; Bri mu je sredila obrve, istakla jagodice i kapke, definisala usne, dobio je veštačke trepavice i profesionalno češljanje brade. Sve ovo se odvijalo dok je Edi spavao, a da ga šminkanje nije ni malo uznemirilo govori i činjenica da je solidno hrkao (svakako upalite zvuk dok ovo gledate).

Iako je bio iznenađen kad se probudio i pogledao se u ogledalo, tata Edi nije bio ljut. Štaviše, odmah je tako zgodan otišao da poljubi svoju suprugu. Doduše, nije se baš lako probudio, jer mu je lepak za umetnute trepavice skoro skroz zalepilo kapke, tako da mu je trebalo nešto vremena dok je uspeo da skroz otvori oči.

Oh my god I am dying of laughter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter