Izvor:
29.04.2017 u 03:45
0

TESTIRALA MUŽA PA ZAVRŠILA U SUZAMA: Poslala mu atraktivnu plavušu, a onda je usledio haos! (video)

Dok je on sedeo u kafiću, devojka mu je otvoreno prišla i rekla mu da joj se sviđa, dok je žena sve gledala preko skrivene kamere. Ali, ubrzo su stvari postale jako loše.

Jedna žena je odlučila da u emisiji "How To Catch A Cheater" proveri vernost svog supruga i poslala mu je zgodnu plavušu da vidi hoće li joj ostati veran ili ipak neće moći da odoli mladoj lepotici.

Dok je on sedeo u kafiću, devojka mu je otvoreno prišla i rekla mu da joj se sviđa, dok je žena sve gledala preko skrivene kamere. Ali, ubrzo su stvari postale jako loše.

– Želiš li da se družimo kasnije? – pitala ga je devojka, na šta je on odgovorio: "Naravno, može!"

Na pitanje ima li devojku prvo je odgovorio da nema, međutim ubrzo je priznao da je oženjen, ali je rekao da njegovoj ženi neće smetati, ako nikad ne sazna.

– Mogu ja nekad da dođem kod tebe kad nje nema? – pitala ga je zatim.

– Oh, ona čak ni ne živi trenutno u ovom području – odgovorio je smejući se.

– Nabavi kondome za večeras, trebaće ti – poručila mu je uverljiva glumica za kraj, a nesrećna žena se potpuno slomila i zaplakala.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter