Izvor:
20.05.2017 u 01:04
0

KONAČNO NA TRŽIŠTU: Maska za telefon pravi kafu! (VIDEO)

Neobičan izum koji dolazi iz Italije trebalo bi da može da skuva espreso za 8 sekundi dok mobilni stoji u njemu

Ako vam bezbrojne funkcije na današnjim telefonima nisu dovoljne, iz Italije, pravo na sajt Kickstarter, dolazi neobična maska za mobilni koja može da napravi espreso.

Mokase” može da skuva25 mililitara napitka na temperaturi od 50 do 60 stepeni i da je zatim sipa kroz mali otvor na vrhu. Potrebno je ubaciti tanak uložak sa kafom i vodom i preko aplikacije na telefonu aktivirati proces.

Aparat ima svoju sopstvenu bateriju koja dostiže željenu temperaturu za 5 do 8 sekundi, dok su površine u kontaktu sa tečnošću od legure aluminijuma i silikona, otpornih na toplotu. Međutim, Italijani nisu baš imali sreće sa prikupljanjem sredstava za svoj čudan izum, koji je usput patentiran, tako da je njihova kampanja na Kickstarter-u trenutno suspendovana, sa prikupljenih nešto više od 4.000 evra. Njihov ambiciozan cilj bio je 75.000 evra, a uz to su obećavali i isporuke širom sveta.

Pogledajte:

Novosti
Foto:Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter