Izvor:
24.05.2017 u 12:47
0

SRPSKA POSLA: Par je na Fejsbuku objavio veridbu, a onda su se žestoko pokajali! (foto)

Razmislićete dobro sledeći put kada budete planirali da nešto podelite sa prijateljima na društvenim mrežama.

Prosidba devojke je jedna od važnijih trenutaka u životu svakog zaljubljenog para, koji planira zajednički život. Bar bi tako trebalo da bude. Posebno zanimljivo može da bude kada momak i devojka lepe vesti požele da saopšte svojim najbližima.

Marija Levi je dospela u neprijatnu situaciju kada je na Fejsbuku objavila da je “istinski blagoslovena” jer se udaje za ljubav njenog života. Primetila je da se nešto čudno dešava kada su, umesto čestitki, prijatelji počeli da komentarišu nešto što je upravo vereni par zaboravio da skloni.

– Veoma sam srećna jer me je ljubav mog života pitala da se udam za njega. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam i koliko sam srećna. Nije uspeo da mi uruči pravi prsten, ali nije bitna spoljašnost, već ono što se nalazi unutra. Uverena sam da ćemo zajedno biti srećni, bez obzira na materijalne stvari. Buduća gospođa Keli – napisala je Miranda.

Prijatelji su kao čopor divljih hijena napali par kada su u levom donjem uglu primetili test za trudnoću i šou je mogao da počne – ređala su se pitanja, potpitanja i poneki zluradi komentar:

Šta se dešava, ti si trudna? Pa, pretpostavljam da to što je “unutra” odigralo ključnu ulogu. Da li je ovo u uglu ono što mislim da jeste? Drugari, trebalo je da isečete sliku. Dušo što nas nisi pozvala, mama je malo zbunjena.

Kada je videla šta se dešava i da je vrag odneo šalu, Miranda je morala da prizna:

– Hej drugari, imaćemo i bebu, takođe – pokušala je da se opravda Miranda.

Poenta ove priče je da svaki put proverite pozadinu svojih fotografija kako ne biste pokvarili jedan ovako lep trenutak.

Telegraf
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter