Izvor:
24.05.2017 u 16:46
0

MELANIJA OPET ODBILA TRAMPA: Nakon ove reakcije prve dame goreo je internet! (VIDEO)

Dosta joj je svega i ne libi se da to i pokaže…
Već se dugo može naslutiti da brak Melanije i Donalda Trampa nije baš najbajniji, a njeni postupci u poslednje vreme sve više govore da to možda stvarno i jeste tako.
Nakon što je u Izraelu grubo odgurnula i, maltene, pljesnula njegovu ruku dok su napuštali avion, Melanija Tramp je i u Italiji na sličan način opet odbila suprugovu ruku.
Supružnici su u utorak sleteli u Rim u sklopu svoje turneje, a odmah po izlasku iz aviona usledila je još jedna neobična situacija koja je zapalila društvene mreže.

Naime, Donald je svoju suprugu ponovno pokušao da uhvati za ruku, ali ona je baš u momentu kad joj je dotakao ruku istu podigla da bi popravila frizuru i stavila kosu iza uha.

Sve je ispalo vrlo neprijatno, a Donald je uspeo da se izvuče iz situacije tako što je ruku stavio iza Melanijinih leđa.

Ipak, na Tviteru su opet počele šale na račun Trampovih. “Melanijino ne u opuštenom izadanju”, “Pokret “ne diraj me” je još na snazi”, “Opet je to učinila” i “Uverena sam da treba našu pomoć kako bi pobegla”, samo su neki od komentara koji su osvanuli na ovoj društvenoj mreži.

Tramp je ranije bio kritikovan zbog bahatog ponašanja prema svojoj supruzi u javnosti, a mediji i stručnjaci ubeđeni su da Melanija ovim gestama potvrđuje njihova nagađanja.

Analizatori govora tela odmah su požurili da prokomentarišu i daju svoj sud o tome kakvu poruku šalje ponašanje američkog predsednika i njegove žene.

Telegraf
Foto:; Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter