Izvor:
26.05.2017 u 18:38
0

ČITAVA RUSIJA PRIČA O OVOME: MMA borac dobio krvave batine, a onda je u ring ušla mama i izudarala ga zbog poraza! (VIDEO)

Ruska porodica Kičigin posvećena je MMA borbama, braća Georgij, Grigorij i Viktor su profesionalni borci, koje trenira mama Ana Azovskaja, koja nije baš najnežnija u pojedinim trenucima kada se izgubi meč.

Trojica sinova ostali su bez oca u ratu, a najmlađi Viktor doživeo je mnogo bolnih udaraca u borbi u Jekaterinburgu.Ruslan Jamanbaev je slavio u drugoj rundi tehničkim nokautom, žestoko je izudarao nesrećnog Viktora i ostavio ga u lokvi krvi.

Bilo je očigledno da je meč trebalo zaustaviti ranije, ali do toga nije došlo. Scena kada Ruslan tuče Viktora do krajnjih granica izludela je Azovskaju, koja je na kraju ušla u ring.

Nije bila nimalo nežna prema Viktoru, vikala je na njega i ošamarila ga je dok mu je brisala krv, posle čega je iznervirani Viktor otišao od nje, iako delimično dezorijentisan.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto:Twitter/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter