Izvor:
23.06.2017 u 09:54
0

BIZARNA POVEZANOST: Veličina zadnjice ima veze sa koeficijentom inteligencije!

Kakvu guzu imate, malu ili veliku? Ako spadate u grupu bokovima obdarenih žena, s vama nema zezanja.

Ženska zadnjica je vekovima simbol ženstvenosti, predmet muške žudnje i ženskih trač partija, a u poslednje vreme i sinonim za Džej Lo i Kim Kardašijan. Njome se bavi i medicina, a poslednje istraživanje naučnika sa Univerziteta u Oksfordu pokazuje da guza može biti i mera pameti.

Naime, utvrđeno je da su žene s većim stražnjicama neverovatno inteligentne. I ne samo to – one su otporne i na hronične bolesti, piše Elitedaili.

Dakle, veća stražnjica – veća pamet i bolje zdravije.

Istraživanje sprovedeno na 16 hiljada žena pokazalo je da žene s većim stražnjicama uglavnom imaju niži nivo holesterola i veću verovatnoću da proizvedu hormone koji će ubrzati metabolizam.

Studija je takođe pokazuje kako žene s velikim stražnjicama ređe obolevaju od dijabetesa i ređe imaju problema sa srcem. Imati veliki szražnjicu podrazumeva imati više omega-3 masti, koje dokazano ubrzavaju razvoj mozga.

I još nešto – deca koju na svet donesu majke sa širim bokovima intelektualno su nadmoćnija od ostale dece.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter