Izvor:
23.06.2017 u 21:06
0

DA LI SE SLAŽETE? Bez ove stvari ni jedna žena ne bi otišla na pusto ostrvo!

Iako su žene po svojoj prirodi vrlo praktična bića, nekad znaju da budu potpuno iracionalne. Ovo istraživanje predstavlja dokaz za to.

Nedavno je 1.000 žena odgovaralo na pitanje “Zamislite da idete na pusto ostrvo. Šta biste ponele sa sobom?”.

Bilo je tu raznih odgovora, ali jedna potpuno neočekivana stvar se našla skoro svim damama na listi neophodnih stvari za preživljavanje u surovim uslovima.

Ne, to nisu ni šibice, ni konopac, pa čak ni pribor za šivenje ili putna apoteka.

Verovali ili ne – to je karmin.

Jednostavno, bez svog omiljenog ruža, nijedna pripadnica nežnijeg pola ne bi mogla da se snađe u divljini.

Ko zna, možda sve one sanjaju o tome da će ipak, i na jednom tako usamljenom mestu, naleteti na nekog baš zgodnog urođenika, kojeg će morati da zavedu.

Šalu na stranu, ispostavilo se da je šminka vrlo važna za žensko samopouzdanje, naročito kada su u pitanju dame koje su prevalile 45. godinu života.

Jednostavno, iako je u pitanju beznačajna sitnica, s ružem na usnama žene se osećaju bolje.

Izvor: telegraf.rs
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter