Izvor:
24.06.2017 u 02:26
1

DA LI JE VELIČINA BAŠ TOLIKO BITNA: Ritual u kome se pali konoplja oko bebinog kreveta i vuče se bebin polni organ! (VIDEO)

Kad se govori o seksu, tema dužine penisa je, čini se, nezaobilazna.

U današnjoj emisiji "POSLE RUČKA" na televiziji Happy gosti su govorili na temu da li "seks Srbina spašava".

Čuveni profesor dr Jovan Marić otkrio koja je to najčešća muška seksualna fantazija i šta podrazumeva uredan seksualni život:

– Najčešća seksalna fantazija muškaraca je da bude sa dve devojke. Uredan seksaulni život ne podrazumeva da li ste imali seks 2 ili 3 puta nedeljno. Poenta je tokom seksaulne aktivnosti zadovoljiti većinu svojih seksaulnih fantazija –

Često se govori o orgazmima kod žena, međutim ono što nismo znali jeste kakav je to idealan orgazam kod muškaraca.

– Najkvalitetniji muški orgazam je kada ima šest kontrakcija – izjavio je profesor Marić u emisiji "POSLE RUČKA".

Još kroz istoriju se govorilo o dužini muškog polnog organa, i postojali su različiti običaji i rituali koji su se praktikovali za povećanje penisa, jer je veličina muškosti i tada bila bitna. .

Kako izgleda jedan od rituala otkrila je Jasna Jojić, seksolog i etnolog:

– Pali se konoplja oko bebinog kreveta i onda se vuče bebin polni organ –

HAPPY TV
Foto: Facebook/Hot centar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DA LI JE VELIČINA BAŠ TOLIKO BITNA: Ritual u kome se pali konoplja oko bebinog kreveta i vuče se bebin polni organ! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter