Izvor:
25.06.2017 u 00:01
0

DADILJA IZ HOROR FILMA: Poverili su joj bolesnog sina na čuvanje, a onda su na snimku otkrili kako ga je maltretirala! (VIDEO)

Policija je sprečila katastrofu u Los Anđelesu nakon što je uhapsila dadilju koju su zahvaljujući video nadzoru prijavili roditelji koji su joj poverili dvogodišnjeg sinčića s posebnim potrebama nakon što su videli da ga zlostavlja.

Zahvaljujući aplikaciji na svom telefonu Dajana Ko, majka dvogodišnjeg dečaka sa Rubinštan-Tajbi sindronom koji je vrlo delikatno stanje i zahteva celodnevnu negu, videla je dadilju koju nedeljno plaća nekoliko stotina dolara, kako bespomoćnog dečaka udara i trese u stolici za bebe.

U jednom trenutku dadilja je dečaka udarala čak i svitkom novina, a najteže od svega bilo je to što se Ko nije nalazila u blizini i nije mogla da pomogne svom sinu. Ona je odmah pozvala policiju koja je u rekordnom roku došla i uhapsila nasilnu dadilju.

Dadilja je identifikovana kao Telma Manalastas zaposlena u Servisu za pružanje medicinske pomoći Maksim, a roditelji dečaka protiv nje i firme za koju je radila podići će krivičnu prijavu, piše Dejli mejl.

Izvor:Blic.rs
Foto:Youtube/ Crhist Lee Than

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter